Het traject om als moeder bewust binnen je gezin mooie stappen te zetten.

D62F58B1-EBD4-4161-A391-6BFB9508032E

Herken je dit?

Je loopt dagelijks met een vol hoofd omdat je zoveel in je hoofd hebt wat je moet doen.

Je hebt weinig puf en energie om leuke dingen te ondernemen.

Je wil heel graag meer tijd besteden aan zowel gezin als werk, maar het lukt je niet.

Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Waarschijnlijk loop je hier al een tijd mee rond en vind je het eigenlijk onbenullig om het te delen, want elke vrouw heeft er wel last van.

Je kunt zo dus heel goed doorgaan, maar hoe sta je er over een jaar dan voor? Ben je dan nog steeds aan het doorracen?

Wat vind je ervan als je er volgend jaar bewust en vol energie in staat?

Je zult met meer energie voor je gezin gaan!

Je hebt balans gevonden tussen werk en thuis

Zonder je schuldig te voelen kun je weer van kleine dingen genieten.

Je kunt loslaten en hoeft niet meer krampachtig vast te houden.

Je planning is op orde en je hebt zicht op wat belangrijk is om in te plannen en wat niet.

Je kunt weer vol overgave genieten van je gezin!

SPRING-173

Zo gaan we samen aan de slag

We nemen drie maanden de tijd om samen te gaan kijken waar jij wilt staan, wat je daarvoor nodig hebt en hoe je daar kunt komen.

In dit coachingstraject draait het om bewustzijn, het boven water krijgen van jouw belemmerende overtuigingen, weer gevoel krijgen voor je positie en de energie hebben om datgene te doen wat jij graag wilt doen.

Ik ben er voor jou. Niet alleen op de momenten dat we één op één met elkaar spreken maar ook op alle andere momenten wanneer je een vraag hebt of even kort wilt sparren.

In drie maanden zullen we elkaar zes keer een uur één op één spreken. Maar alles wat daarnaast nodig is om mooie stappen te zetten naar een next-level moeder en gezinsleven zullen we gebruiken.

Ervaringen

Ik kan weer genieten van wie ik ben als moeder en wat ik wil. Samen met Anne-Maartje heb ik mij en mijn gezin onder de loep genomen en kwam ik erachter dat ik meer tijd en ruimte voor mijzelf kon gaan voelen. Het waren geen grote veranderingen maar subtiel. Ik zou het iedere moeder aanraden om eens op deze manier naar zichzelf en haar gezin te kijken.

Sanne

Door de opdrachten die ik thuis kon doen ben ik meer naar mijn situatie gaan kijken. Ik werd eigenlijk een beetje met mijn neus op de feiten gedrukt, maar daardoor heb ik nu meer zicht op wat ik doe. Ik heb echt even een kijkje in mijn eigen keuken genomen en voel nu veel meer rust en ruimte om te genieten van de kids maar ook van mijn eigen vrije tijd.
Echte aanrader!!

Janneke

 

Dit traject is niet voor iedereen. Wanneer je na het lezen van bovenstaande echt het gevoel hebt dat het echt iets voor jou is, dat je klaar bent voor een stap naar een next level? Dan ga ik super graag met je in gesprek!

Maak snel een afspraak om een half uurtje gratis te sparren!

 

Wat krijg je nu precies binnen dit traject?

We houden het niet alleen bij praten, maar we kijken in eerste instantie wat voor jou belangrijke groeipunten zijn en gaan daaraan werken.

 

Zowel in online of offline contact als in groeiopdrachten die je in je eigen tijd kunt maken.

 

Dit zal ervoor zorgen dat de dagen tussen onze gesprekken groeitijd is. In die periode zul je veel mijmertijd hebben, zoals ik dat altijd zeg.

Wanneer je denkt dat een traject voor jou misschien een mooie stap is om bewuster binnen je gezin te staan dan maak ik graag een afspraak met je om te sparren.

 

In dit gratis half uurtje kijken we of het traject passend is binnen jouw situatie.

 

Wanneer we met elkaar aan de slag gaan dan maken we plannen om snel te kunnen starten.