Schermafbeelding 2020-11-17 om 22.17.24

Focussen in één week

Elke dag merk je weer dat het energie vreet. Het bedritueel is slopend. Je kunt je er 's middags al druk over maken dat het 's avonds weer een ontzettende klus wordt om je lieveling in bed te krijgen.

Je hebt al van alles geprobeerd. Heel lief, streng, blijven zitten, meteen weggaan.....

Je weet het niet meer!

En zo ga je door. Zoekend naar de juiste oplossing, de juiste sfeer zonder dat het weer op een drama uitloopt, maar het werkt niet.

Ontwerp zonder titel-12

Dit is je kans om het ook echt anders te gaan doen. Ik ga je ondersteunen door binnen een week heel gericht op een bepaald pijnpunt in te gaan. We hebben vooraf een online gesprek waarin we kijken hoe we jullie issue aan kunnen pakken en daarna hebben we dadelijks telefonisch contact. Korte momenten zodat je het meteen in de praktijk kunt toepassen.

Dit werkt! Het zet je meteen in actie en samen met je kind ga je op een liefdevolle manier een weg vinden die lijdt naar geluk in plaats van stress

Meld je snel aan voor een eerste sessie. Ik plan per week maar één traject in zodat ik helemaal kan inzoomen op jouw gezin. Ben jij er klaar voor?

De investering voor deze week bedraagt 147,-.

Hiervoor kijken we in een eerste sessie hoe jullie ervoor staan, waar je aan wilt werken hoe kijken we hoe we dat in gaan steken.

daarna zullen we in een afgesproken week dagelijks telefonisch contact hebben.

Ben jij er klaar voor?