SPRING - logo RGB 300x100[1]

Anne-Maartje Blok

Moeder- en kidscounselor

Voor een nieuwe balans binnen je gezin.

2717A9F0-8584-4227-BF0C-ED8320BD0C21

Yes, ik boek direct een gratis 'Samen sparren' sessie!

Samen kijken we hoe we jouw gezin next level kunnen trekken.

Is dit nu echt mijn gezin?

 

Als moeder van een prachtig gezin ben je al een poos aan het balanceren in je energie. Je dacht dat je jouw leven en dat van je kinderen onder controle had na hectische tijden, maar je merkt eigenlijk dat je energielevel alleen maar daalt. Je hebt geprobeerd om alles zo goed mogelijk te organiseren maar merkt dat het zijn vruchten niet afwerpt. Jouw energielevel is in de min komen te staan en dat zie je ook terug aan het gedrag van je kind(eren). Ze zijn stiller dan gewoonlijk, zetten hun hakken meer in het zand of hebben veel meer boze buien.

Herken je dit bij je kind?

Herken je dit bij jezelf?

  • Jouw kind slaapt niet meer lekker, ligt veel te woelen en komt ongelukkig uit bed. ‘s Ochtends kan het zijn of haar dag niet lekker meer starten waardoor alles stom is en het eigenlijk niks meer wil.
  • Het klaagt over pijn in zijn of haar lijf, maar kan niet aanwijzen waar het zit. Je bent al naar de huisarts geweest maar die kan niets vinden en de pijn blijft.
  • Je ziet verdriet bij je kind maar je kunt er niets mee!
  • Je begint nu als moeder te piekeren. Je hebt geen grip meer op jouw situatie en het doet jou zoveel pijn je kinderen zo te zien.
  • Je gaat je afvragen hoe je het tij kunt keren. Wat kun je doen om binnen je gezin weer positieve energie te voelen?
  • Een stemmetje diep van binnen scheeuwt om rust en regelmaat, energie en een positieve vibe.

Hoe wil je nu verder?

Is dit hoe je de komende tijd verder gaat? Nog een poosje aankijken en hopen dat je gezin weer richting geluk gaat? Je wacht af totdat je energie weer terug komt? Misschien helpt het als je er niet te veel aandacht aan besteedt?
Is dat wat je wil? Of is het nu tijd om je gezin weer terug in balans te brengen? Je jezelf en je kind al het geluk en vooral zelfvertrouwen van de wereld te gunnen?
Voel je dat het tijd is om nu de stap naar een gelukkigere moeder te zetten? Wil je je kind weer zien stralen?
Ik maak per maand een aantal plekjes vrij om voor een gratis 'Nu ben ik even aan de beurt!" sessie. Hierin kijken we  naar jouw situatie, zodat je daarna weet wat jullie nodig hebben.
Ontwerp zonder titel-12

 

 

 

Om weer meer energie te hebben als moeder, iemand te hebben die even met je mee kijkt en ook inzoomt op het doen en laten van je kinderen.

Ik geef drie gratis 'Nu ben ik even aan de beurt!' sessies per maand cadeau om samen een half uurtje te zoomen of je te ontvangen in mijn praktijk.

Anne-Maartje

 

Een aantal jaar geleden was ik de balans in mijn gezin kwijt. Na een ingrijpende gebeurtenis binnen mijn gezin had ik geen energie meer om voor mijzelf te zorgen en al helemaal niet voor mijn gezin.

LEES VERDER

 

SPRING-126

Een kijkje in mijn praktijk.

Contact

 

06 16 55 00 59

info@springkinderpraktijk.nl

 

De Kempenaerstraat 39C

2341 GG Oegstgeest

 

KvK 73499463

BTW NL161381480B01

Privacyverklaring