Herken je dit?

  • Je ziet jouw kind uit school komen met verdriet in de ogen en een sombere stemming. Wat is er gebeurd? Op dat moment krijg je daar geen antwoord op.
  • Je kind wil het liefst alleen op zijn of haar kamer zijn en trekt zich terug uit het gezinsleven.
  • Het klaagt over zijn of haar vriend(inn)en, de meester of juf zegt dat de andere kinderen jouw kind niet meer leuk vinden. Je raakt in verwarring en weet je geen raad.
  • Je kind is ineens bang voor dingen waar hij of zij eerder zelf plezier in had.
  • Je maakt je zorgen. Nu ineens zie je een kind dat somber is, niet meer weet wat het wil en zelfs jou extra verdrietig maakt. 
  • Door de moeilijke periode waar jullie doorheen gaan is jouw energie om te bedenken wat jouw kind nu nodig heeft is op.

Natuurlijk kun je het allemaal alleen proberen, uitzoeken hoe een rouwproces bij kinderen werkt. Maar hoe fijn zou het zijn als je je kind nu weer eens echt gelukkig zou zien? Als je het even niet alleen hoeft te doen en als je weet wat er bij jouw kind speelt en je je geen zorgen hoeft te maken omdat er steun voor jouw kind is.

Jouw kind weet van binnen wel hoe het de stap naar geluk weer kan gaan zetten. Hij of zij weet het alleen nog niet te verwoorden. Dit is de stap naar rust en daar ga ik bij helpen.

Binnen een traject van 7 sessies maken we een 180 graden draai.  Als je kind last heeft van angsten zullen we gaan onderzoeken waar de angst vandaan komt en hoe het dat kan oplossen. Ook de oorzaken van boos zijn, niet goed kunnen slapen of weinig zelfvertrouwen kunnen we onderzoeken en het deurtje naar meer geluk en weer open zetten.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 7 sessies en ziet er als volgt uit:

  • Intakegesprek, bij voorkeur met beide ouders.
  • 5 Sessies met jullie kind.
  • Afsluitend gesprek.

Aan het eind van dit traject zal het gevoel van jullie kind veranderd zijn, omdat het weer weet wie hij of zij is en dat ook kan en mag voelen. Het kent haar kwaliteiten maar ook haar valkuilen en kan deze omarmen. Ze is eigenaar geworden van haar eigen geluk! 

Aan het eind van het traject heeft jouw kind tools om zijn of haar kwaliteiten weer te zien. Om met vertrouwen in het leven te staan en te weten dat de kracht in hem of haar zit.

Jouw investering in dit traject is 497,-. Iets teveel in één keer? Dan mag je ook twee keer 257,- betalen.