SPRING - logo RGB 300x100[1]
  • Je ziet jouw kind uit school komen met verdriet in de ogen en een sombere stemming. Er is zoveel gebeurd.
  • Je kind wil het liefst alleen op zijn of haar kamer zijn en trekt zich terug uit het gezinsleven.
  • Het klaagt over zijn of haar vriend(inn)en, de meester of juf zegt dat de andere kinderen jouw kind niet meer leuk vinden. Je raakt in verwarring en weet je geen raad.
  • Je kind laat stemmingswisselingen zien waar je je geen raad mee weet.
  • Je maakt je zorgen. Je hebt geen grip meer op de situatie, omdat je jezelf ook zo naar voelt.
  • Door de moeilijke periode waar jullie heen gaan is houw energie op.

Wat nu?

Natuurlijk kun je het allemaal alleen proberen, uitzoeken wat voor impact verlies, scheiding of verhuizing op jouw kind heeft, maar hoe fijn zou het zijn als je je kind nu weer eens echt gelukkig kan zien en je je geen zorgen hoeft te maken? Als je het even niet alleen hoeft te doen en als je weet wat er bij jouw kind speelt omdat er steun voor je kind is.

Want je kind weet van binnen wel welke stap het naar geluk kan gaan zetten. Het is alleen nog ongrijpbaar en niet te verwoorden. 

Binnen een traject van 7 sessies maken we een 180 graden draai.  Als je kind last heeft van angsten zullen we gaan onderzoeken waar de angst vandaan komt en hoe het dat kan oplossen. Ook de oorzaken van boos zijn, niet goed kunnen slapen of weinig zelfvertrouwen kunnen we onderzoeken en het deurtje naar meer geluk en weer open zetten.

 

Zo gaan we aan de slag.

SPRING-131

 

Gedurende vijf sessies met jullie kind en een voor- en nagesprek met jullie als ouders werken we naar meer levensvreugde voor de toekomst.

Aan het eind van dit traject zal het gevoel van jullie kind veranderd zijn, omdat het weer weet wie hij of zij is en dat ook kan en mag voelen. Het kent zijn of haar kwaliteiten maar ook de valkuilen en kan deze omarmen. Het is eigenaar geworden van zijn of haar eigen geluk, om met vertrouwen in het leven te staan en te weten dat de kracht in hem of haar zit.

Jouw investering in dit traject is 497,-. Iets teveel in één keer? Dan mag je ook twee keer 257,- betalen.