Herken je dit?

  • Jouw meisje heeft kijkt er tegenop om naar school te gaan. Ze voelt dat er veranderingen gaande zijn tussen de verschillende groepjes in de klas en zij voelt zich daar niet lekker bij.
  • Ze geniet er minder van om meiden mee naar huis te nemen omdat ze bezig is met waarmee ze kunnen spelen.
  • Ze wordt lastiggevallen door andere kinderen op school en wordt angstig. Ze weet zich geen houding meer te geven.
  • Stemmingswisselingen komen steeds meer voor. Je kunt bijna niet meer voorspellen hoe ze uit school komt.
  • Naar sport of muziek? Je krijgt haar met geen twintig paarden meer over de drempel van de deur.

Je weet dat je een goede moeder bent, maar je komt niet meer uit het vraagstuk welke hulp  je haar kunt bieden omdat ze er toch niet op reageert. 

Het is voor jou als moeder fijn om deze zorgen te delen, om je dochter binnen een andere groep laten ervaren dat ze niet het enige meisje is dat zich soms niet lekker voelt. Om haar te laten ervaren dat ze met gelijkgestemden haar issues op tafel kan leggen zonder dat erover geoordeeld wordt.

Ja het kan echt! Je bent hier op het goede adres want er komt weer een meidenmiddag aan!  

Deze middag bestaat uit samen gevoelens en gedachten delen. Er wordt geluisterd en er worden vragen gesteld. Er is ruimte voor jouw dochter om in vertrouwen haar moeilijke stukjes te vertellen. Natuurlijk worden er ook succesverhalen gedeeld zodat de meiden van elkaar tips en tricks kunnen ontvangen. 

Na deze middag, die twee uur in beslag zal nemen, krijg je een dochter terug die voldaan is. Ze kan opgelucht of vrolijk zijn maar misschien ook wel onder de indruk. Alles mag en kan.  

De kosten voor deze middag bedragen 15,-

Veel gestelde vragen

Voor welke leeftijd is het?  Voor meiden tussen 9 en 12 jaar.

Hoe stel ik aan mijn dochter voor om naar deze middag te gaan? Vertel haar dat het meiden onder elkaar zijn waarbij ze zichzelf mag zijn en niet bang hoeft te zijn om haar gevoel te delen.

Hoe weet ik of mijn dochter hieraan mee kan doen?  Een middag als deze is voor elk meisje goed. Wat je ook hebt, of waar je ook mee zit, alles kan en mag besproken worden. 

Ik ben gescheiden. Is er voor mijn dochter ook ruimte.  Iedereen is welkom, ook jouw dochter. Het is misschien wel de eerste stap richting uitspreken en verwerken. 

Donderdag 19 maart om 15.30