Voel je ook weer iets meer de bewegingsvrijheid? Het is nog maar heel beperkt, maar het is toch een cadeautje dat de eerste groep kinderen weer mag gaan sporten. Want wat hebben ze dat gemist de laatste weken!

We hadden veel tijd…..

Toch is het nog maar heel beperkt. We lopen met veel te lange haren door onze keurig rechtgetrokken tuintjes,  hebben afgetrainde buikjes, of net wat grammetjes teveel, want ohh wat hebben we veel tijd voor gehad!

Ik maak een sprongetje!

Maar ik heb ook een klein gaatje in de lucht gesprongen, want ook voor mij kwamen er weer wat meer mogelijkheden. Ik heb op momenten enorm genoten van mijn kinderen thuis, maar verlangde ook wel weer erg naar het werken met ouders en kinderen.
Nu ben ik langzaamaan weer kinderen gaan ontvangen in de praktijk. Het is zo heerlijk om weer te doen waar ik blij van word, waar alles weer van gaat stromen en waarvan ik zie dat het ook nog helpend is voor ouders en kinderen.

Wel met alle maatregelen die nodig zijn!

Alles natuurlijk op gepaste afstand en met de juiste voorzorgsmaatregelen, maar het kan gelukkig weer!

Ik merk echt dat ouders lang thuis hebben gezeten en het prettig vinden om hun hart weer even te kunnen luchten. Om te kijken waar er weer een omslag gemaakt kan worden in het gedrag van zichzelf en hun kind. Dat is de laatste maanden namelijk zo uitvergroot dat het tijd is om alles weer even in een ander daglicht te gaan zien.

Zo dapper.

En wat vind ik het dapper van ze dat ze het doen. Want de stap zetten naar een coach / counselor is best een grote. Het ligt ver buiten je comfortzone en is niet makkelijk omdat je je kwetsbaar opstelt als ouder. Er wordt gesproken over hoe je het thuis doet en wat je misschien anders kan aanpakken.

Weer blij!

En nu zie ik dat ouders blij weggaan, dat ze gevoed zijn en zich opgelucht voelen omdat ze niet veroordeeld zijn op hun handelen maar dat ze hebben kunnen delen waar ze zich zorgen over maakten.

Het helpt!

Voel jij je als ouder ook wat kwetsbaarder op het moment? Ben jij ook toe om eens te sparren en te focussen op hoe het binnen jouw gezin gaat? Heb je vragen over hoe je de komende tijd het leven weer rustig op kunt bouwen met jouw kinderen?

Voel je welkom om een gratis te sparren via Zoom of telefoon.

Liefs Anne-Maartje

Laat een reactie achter