Webinar voor alle moeders die bewuste keuzes maken!

IMG_0167

Ben je als moeder heel betrokken bij je gezin?

Herken je dat je af en toe achter de feiten aanloopt en dat je aan het eind van de dag baalt van welke keuzes hebt gemaakt? Dit omdat je misschien een super mooie planning hebt gemaakt maar dat er zoveel gebeurt op een dag waardoor de tijd je inhaalt.

Het is super frustrerend dat dit bij je speelt. Je wilt de superwoman in huis  en op je werk zijn, maar je krijgt er geen grip op.

Maar als je na dit webinar inzichten krijgt die jou verder kunnen helpen?

Dan voel je dat je het in eigen handen hebt waarbij je heel bewust kunt kijken naar wat er binnen jou en je gezin speelt en hoe je daar met kleine stapjes zelf verandering in kunt aanbrengen. Hoe? Schrijf je dan snel in want je kunt hiermee echt een mega stap maken.

Dit doe je direct na het webinar

Dan kijk je anders naar het gedrag van je kind.
Dan weet je de do's en dont's bij een boos kind.
Dan kan je voor meer rust gaan binnen je gezin!
F4AFAFD8-7C14-4173-A4FD-B7B8EDEED7A5 2

 

 

Ik ben Anne-Maartje Blok (1978) en werk in mijn praktijk in Oegstgeest als kinder- en mamacoach. Ik begeleid moeders die binnen hun gezin bewust andere keuzes willen maken.

Juist in deze tijd, waarbij er veel binnen de gezinnen opgelost moet worden, mogen ouders best wel even een steuntje in de rug ervaren. Door het geven van tips en het luisteren naar hun verhaal heb ik de afgelopen weken al vele ouders weer even op weer geholpen zodat ze zich binnen hun gezin weer gesterkt voelen.

Veelgestelde vragen

 

  • Hoe lang duurt de workshop?
  • Het duurt een uur.

  • Kom ik zelf in beeld?
  • Nee, ik werk via een programma waarbij jij niet in beeld zult zijn.

  • Kan ik ook vragen stellen?
  • Er is zeker gelegenheid om vragen te stellen, zowel tussendoor als achteraf.

Testimonials

Ik krijg weer energie! Vond de spirit terug om op een andere manier naar mijn kinderen te kijken.

Het heeft mij inzicht gegeven in wat er bij mij niet lekker liep. Door de tips die ik kreeg kon ik mijn dochter weer beter bereiken en konden we kijken hoe we weer fijn naast en met elkaar konden werken

Ik ben zo blij! Ik zie nu hoe een kleine verandering in kijken en doen mij zoveel ruimte en tijd heeft gegeven!

*Door gebruik te maken van dit formulier geef ik aan Anne-Maartje Blok om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de privacy verklaring.